logo_white.png
jensens_bageri_2.png

Vores historie 

Jensens Bageri, beliggende i Rønne, på hjørnet af Lille Madsegade, Smallesund og Byledsgade stammer helt tilbage fra den tid, hvor der både var en købmandsforretning, en slagter, en grønthandler og en bager på hver sit hjørne. Bageriet har eksisteret i mere end 75 år. Indtil november 2009 havde Helga og Knud Erik Jensen drevet bageriet i 35 år. I 1999 besluttede Helga og Knirk (som han også hedder i daglig tale) at åbne endnu en bagerbutik i centrum af Rønne. Og hvad var mere naturligt end at kalde den for Knirkeline. 

 

Igennem alle årene har bagerfaglig stolthed og krav om ensartet høj kvalitet været i højsædet og medvirket til det ry og omtale virksomheden har i dag, nemlig byens bedste bager……, som en hel del kunder giver udtryk for.
I efteråret 2009 overtages bageriet af Bettina Mogensen og Michael Hansen, datter og svigersøn, der har været med i virksomheden henholdsvis i butik og i bageriet. 

De nye ejere

De nye ejere af Jensens Bageri, Bettina og Michael som er efterfølgende generation, har drevet bagerivirksomheden Jensens Bageri og Knirkeline siden november 2009. Ligesom de forrige ejere, ønsker de at videreføre bagerkvalitet af absolut højeste klasse, et krav som er nødvendigt for at drive bageri i dag. 

De nyeste tiltag

I efteråret 2010 besluttede vi at investere i fremtiden som for alvor vil vende op og ned på dagligdagen som bager, og som forbrugere mange steder i Danmark allerede sætter stor pris på. Med den nye moderne bagerikøleteknologi er det nu blevet muligt at arbejde om dagen og sove om natten, og så endda uden at gå på kompromis med brødkvaliteten . Tværtimod udvikles dejen og smagen  meget mere, hvilket i sidste ende betyder et meget bedre produkt. 
 
Næsten alle vore brød er såkaldt langtidshævet og koldhævet i minimum 12-18 timer, hvilket betyder en vigtig og rigtig udvikling af dejen. Derved  udvikles meget mere smag, saftigere krumme og en bedre friskholdning! Samtidig har vi installeret en stenovn i butikken, så vi fremover kan bage de lækreste stenovnsbrød, hele dagen. Lækkert og friskbagt, og ikke mindst bagt med masser af kærlighed og faglig stolthed!
 
Forhåbentlig til glæde for alle vore kunder, som vi ønsker hjertelig velkommen i vores butikker.
 
Vi glæder os til at betjene jer.

 
Bettina & Michael
 

Hjemmesiden bruger cookies


Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.
Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.